Merkki: Testasin onko Fiuku yhtään kartalla, mikä merkki on ja käskin vain "merkki" (aiemmin siis "kierrämerkki"). Fiuku katseli hetken ympärilleen ja sitten juoksi suoraan merkille Nauru. Otettiin joitakin toistoja, osassa Fiuku jäi merkin eteen seisomaan, mutta kun palautetta ei tullut, niin korjasi asentonsa merkin taakse oikeaan paikkaan. Jei, Fiuku on tajunnut jutun!

Kaukojen seiso: Otettiin piitkästä aikaa seisomista, mulla kun on ollut tän osalta pieni motivaatio-pula. Istuin itse penkillä ja kokeilin hommaa pelkällä käskyllä, taas ideana, että Fiuku saisi tarjota. Ja tarjosihan se! Onneksi istuin, muuten olisin varmasti perseelleni lentänyt...

Hyppynouto: 4 harkkaa, joista 2 varasti, mutta en reagoinut, kun muuten meni loistavasti. Lähti innolla ja hyppäsi joka kerta takaisinpäinkin, vaikka osa heitoista oli vähän vinoja. Autoin kyllä omalla liikkeellä ihan hitusen Hymy .

Ohjattu nouto: Fiuku merkille, Erja vei kapulan. Lähetys. Onnistui Hymy. Tehtiin kaksi oikealle ja yksi vasemmalle. Fiuku aiheutti kesken yhden harkan mulle hepuli-kohtauksen, kun puuhasteli merkin kanssa jotain omiaan ja ilmeet oli sen mukaiset - haki kuitenkin hyvin kapulan, vaikka mä hihittelinkin kokoajan...

Vinkkinä saatiin, että voitaisiin ottaa seuraavalla kerralla merkille siirtymistä, ensin pelkästään ja sitten siirretään se muuhun liikkeeseen. Eli jättäisin Fiukun jonkun matkan päähän merkistä, siirtyisin itse merkille ja kutsuisin Fiukun merkille avustaen kädellä. Vaikka Fiuku tuntuu ymmärtäneen merkin ihan yksittäisenä juttuna, niin en halua vielä yhdistää näitä kahta juttua, kun haku on kuitenkin vielä tässä vaiheessa niiiin paljon kivampaa, että saattaa mennä koko merkin harjoittelu ihan pipariksi.

Ruutu: 3 toistoa. Eka oli hyvä. Tokalla lähti keskellä hallia olevalle merkille ja oli ihan tohkana, että hän osaa Cool... Kun kuittausta ei taas tullut, katseli ympärilleen ja lähti lopulta ihan hyvää vauhtia ruutuun! Kolmas oli sitten taas ihan ok, kun oltiin varmuuden vuoksi poistettu häiriö-merkkitötterö keskeltä hallia Silmänisku.