Meillä olikin koutsina vieraileva tähti, Satu, joka oli päättänyt teettää meillä viime vuoden MM-kisoista tutun radan 8) ... Rata oli kyllä kivampi, kuin miltä se kuulostaa ;) - ratakuvio .

Vuoroa odotellessa tein puomia ja A:ta. "Ota"-käskyllä kontaktille, naksu ja palkka. Välillä otin Eltsun takaisinpäin ja harkka alusta, välillä päästin kontaktiesteen loppuun. A:lle varasti kerran, muuten meni niin kuin pitikin =) .

Radan haaste oli kontaktit, vaihteeksi ;) . Kaikki kolme oli radalla, mutta onneksi niin, että ylösmenoon kerkeäisi suht hyvin. Keinua ei olla tosin harkattu yhtään, että katsotaan, miten se sujuu.

Eka kontakti oli puomi, jolle tultiin sopivasti putkesta. Elli hidasti hyvin, mutta ei jäänyt etutassut kontaktille, vaan pysähtyi vasta kun oli kokonaan jo puomilla - no oli sekin parempi kuin ei pysähdystä ollenkaan. Käskin Eltsun takaisin ja otettiin uudestaan, nyt meni oikein ja jatkettiin matkaa.

Sitten neljän aidan ja yhden putken jälkeen keinulle. Eltsu sai aikamoisen etumatkan, hidasti ihan vähän, osui kontaktille hienosti - vaikka mun ajatus olikin, että piti pysähtyä... Mutta kun ei olla harkattu, niin en voi vaatiakaan, eli jatkettiin matkaa.

Sitten oli aikamoinen sykkyrä kaikkea, eli muuri, kepit, putki, pussi, aita ja pituus, jonka jälkeen A. Sain taas vauhdin pois hyvin ja Elli otti kontaktin täydellisesti. Palkkasin ja jatkettiin. Alasmenosta ehkä varasti hiuksen hienosti, eli lähti, kun olin muodostamassa seuraavan esteen nimeä huulilla...

Otettiin rata uusiksi ja nyt puomi & A meni täydellisesti, palkkasin naksulla & namilla ylösmenot ja A:n alasmenon. Keinu oli samanlainen kuin ekalla kerralla, kontaktit oli ok, mutta ei pysähtynyt. Muuten tehtiin nollarata =) .