Awalla oli lauantaina kaksi starttia, tuomarina Harri Huittinen. Aloitetaanpa taas eka rata videolla, niin selitykset tulee sitten perässä  .

Ja kuten kuvasta näkyy, päätin sitten heti tokalla aidalla sabotoida Awan kisan - juoksin suoraan siivekettä päin. Awa pompsahti moisesta metrin sivuun ja katsoi mua sen näköisenä  , että mitäs täällä aletaan riehumaan... Saatiin homma kuitenkin koottua ihan kiitettävästi, kunnes taas puomilla kiilasin Awan alas ennen kontaktia  ... Huoh... Awa-parka...

No sitten tultiin meille pahimpaan paikkaan, eli putki-rengas-kohtaan. Arvelin etten kerkeä vaihtaa puolta putken ja renkaan välistä, ainakaan sujuvasti ja Awan ollessa kyseessä yritän välttää edessä pyörimistä mahdollisimman pitkään. Joten meni syteen tai saveen, varsinkin kympin ollessa jo alla, kokeilin niinkuin olin suunnitellut - valssasin renkaan ja aidan väliin ja yritin saada Awan kutsulla renkaan läpi. Hah  , pitkäksihän se meni ja Awa tuli kaartaen renkaan ohi, eikun uudestaan sitten vain.

Loppu olikin ihan ok. Kaarrosta siellä täällä, mutta ei virheitä. Tulos oli siis 15vp, ajalla 46,83/56, eli -9,17. Lopputuloksena siis 15 sijoituksella 16.

Radalta on ikuistettuna muutama kuvakin  . Kuvat on ottanut Juha Karimäki, kiitos kuvista! Juhan hienoja kuvia voi käydä tsekkailemassa lisää sivulta: www.rajarayha.com.

Awa puomilla. Tuomarin mietteet kuulee melkein tänne asti ...

Ja loppusuoralla hyvin Awamaista menoa .

Toka rata oli vielä kivampi kuin eka, ainakin meille sopivampi. Rataa ei tullut videolle, mutta Maija Niskasen kameraan oltiin osuttu , kiitos Maijalle kuvista!

Lähtö oli suorassa linjassa olevat aita-kepit-aita, siitä uukkarilla vasemmalle muurille, jonka edessä oli suoraan A. Awa meni hyvin ja mutkakin oli pienellä kurvilla. Sitten nrolle 6 - ilmavara riittää .

Ja esteelle nro 7. Eipä uskoisi mun liikkeestä, että ollaan menossa Awan vasemmalle ... Tässä kohtaa oli siis tiukka ja ahdas veto vasemmalla olevalle hypylle, joten otin vastaisella haltuun. Kasi-aidalta suoraan edessä olevan putkeen.

Sitten oli identtinen pätkä edelliseen rataan vrt. Puomi-aita-pituus-aita. Tällä kertaa muistin antaa tilaa Awalle puomilla ja kontakti meni hyvin. Pituudella tuli joku ihmeellinen ajatuskatko - molemmille. Mä en oikein ohjannut ja Awa ei katsonut mitä tekee, vaan rämähti suoraan pituuden palikoiden sekaan. No jatkettiin matkaa aidalle, jonka jälkeen oli taas tiukka kohta, piti saada Awa vedettyä vasemmalle putkeen, kun putken väärä pää oli suoraan tyrkyllä. Ei ongelmia , sukkana putkeen.

Sitten loppusuora. Huomatkaa taas Awan loistava keskittyminen . Khihhih...

Ja kuinka pieneen tilaan se lopulta mahtuu halutessaan:

Keinulla taas keskitytään .

Ja loppuun kolmen aidan suora, jotka meni ongelmitta.

Tuloksena harmittava 5vp, ajalla 39,62/53, eli -13,38. Lopputulos siis 5 ja sijoitus 4.

Molempiin ratoihin olen tyytyväinen, mutta jälkimmäiseen oikein extra-tyytyväinen . Kaikki ylösmenokontaktit tehtiin niinkuin on sovittu, ja ainoastaan yksi alasmeno oli huono, mutta se oli ihan oma moka. Awa oli kuulolla hyvin, vaikka oli ekalla radalla hieman unisen oloinen.

Loppuun vielä kehänlaita-tunnelmia. Kuvan on ottanut Päivi Täppinen, kiitos <3 !