Ensin taas keppiharkka. 4 keppiä suoralla, eripituisin välein. 3 nousi hyvin, yhden yli käveltiin niin, että nenä kävi, mutta ei huomioinut. Otettiin toisessa paikassa uudestaan sama harkka ja taas sama keppi jäi maahan. Siinä kepissä täytyy olla valmistusvirhe ;) .

Sitten jälki, jolle tuli mittaa n. 100m, tällä kertaa sain tehtyä jäljen myös ns. vinoon, eli ei yhdensuuntaisesti kentän reunojen kanssa :) . Yksi mutka vasemmalle ja kaksi oikealle, suorat pätkät oli 20-35m. Namittomia askelia oli paljon ja ne oli 2-10 askelta pitkiä. Fiuku lähti taas kaasu pohjassa, mutta rauhoittui ensimmäisen 20m aikana. Loppu menikin hyvin, eka ja viimeinen mutka sujui ongelmitta, keskimmäisessä vähän haki. Tässä vähän perskuvia =) . Huomatkaa, Fiuku on saanut kasvatettua itselleen hännän, aaaltojaaa!

1881767.jpg

1881768.jpg

1881770.jpg

Ja viimeiseksi esineruutu. Ruutu oli n. 40x40m, esineet jätin Fiukun nähden oikeaan laitaan keskelle, takareunaan keskelle ja vasempaan yläkulmaan. Fiuku lähti tosi hyvin etsimään esineitä, tästä on kuitenkin aikaa kun ollaan harkattu. Ensin nousi vasen yläkulma suhteellisen nopeasti, sitten takaa keskeltä vähän suuremmalla työllä ja viimeinen haettiinkin sitten yhdessä.