Ollaan käyty Awan kanssa viikon sisällä muutama kerta harkkaamassa sitä sun tätä. Eli keskitytty lähinnä kontakteihin apparin kanssa, tuntuu toimivalta. Appari siis palkkaa ylösmenossa joko pysäyttäen kädellä suoraan tai palkaten vasta kun Awa on itse pysähtynyt oikein. Multa tulee lisäpalkka tai sitten lupa jatkaa matkaa. Häiriöharkkaa ollaan myös tehty ja tästä Awa suoriutuikin suorastaan hyvin.

Sitten tämän päivän harkkoihin. Tänään siis alkoi taas ihan viralliset harkat. Kuvio oli seuraavanlainen:


Ensimmäinen yritys oli loistava kepeille asti, mutta sitten oikaisin vähän liikaa ja Awa juoksi mun mukana nelos-putken väärään päähän. Eikun alusta.
No nyt ei sitten onnistuttu millään, millon oltiin A:lla ja milloin mentiin kepeiltä ohi. Jokusen toiston jälkeen kuitenkin onnistui - vihdoin...

Muuten ei ollut suurempia ongelmia. Kaikki pyöritykset tein joko sylkkärillä tai takarilla, koska tuntui, että ns. helpommalla versiolla Awa olisi saanut syyn syöksyä sinne minne nenä kulloinkin sattuisi osoittamaan.
-> Awa on siis hieman taas enemmän innostunut agista, ja tällä kertaa innostus koskee muitakin esteitä kuin kontakteja - ei kuitenkaan vielä ole A:ta voittanutta ;) ... Syöksähtää siis pienemmästäkin ohjausvirheestä ainakin 10m siihen suuntaan, mihin se ohjausvirhe osoittaa 8) ... Ihan mielenkiintoinen muutos.