Aloitettin taas paikkamakuulla. Molemmat hauvat (Awa & Xara) todella energisellä päällä, että nähtäväksi jäisi, miten malttavat rauhoittua. Päivi käski ensin Xaran maahan ja mä palkkasin Awan kun piti kontaktin mussa, sitten käskin myös maahan. Jätettiin koirat, matkaa oli varmaan 25m ja aika 2min 30sek. Awalla oli varmuuden vuoksi kippo edessä, kun oli niin levottoman oloinen jättäessä. Molemmat koirat pysyivät kuitenkin hyvin paikallaan ja saatiin onnistuneet paikkamakuut =) .

Harkattiin sekalainen satsi seuraamista, sivulla istumista häiriöineen, liikkeestä seisomista ja pelkkää seisomista. Kapulakin oli kuvioissa ja nyt vain heittelin kevyempää kapulaa Awalle ilman sen kummempia rituaaleja. Awa haki tosi nätisti 3 kertaa kapulan ja toi mulle käteen asti 8) !

Fiukkis teki yhden paikkamakuun häiriöllä, häiriö oli vähän liiankin onnistunut, kun ei meinannut millään pysyä paikallaan. No, Fiuku oli kyllä niin tohkana kokoajan, kun on päässyt vihdoin tekemään taas töitä muiden mukana, kauhea kiherrys ja hihitys vaan kuului missä Fiuku sitten menikään ;) ... On se ihana =) .

Fiukkis teki kaukoja Xaralle & Päiville häiriönä, kun harkkasivat sivulla istumista. Nyt muistin namikipon Fiukun selän taakse. Matkaa oli 15m varmaankin ja otettiin vain istumista ja maahanmenoa. Ensimmäisen sarjan viimeinen istuminen tarvitsi kaksoiskäskyn, muuten oli ok. Toinen sarja onnistui täydellisesti. Kummallakaan kerralla Fiuku ei liikkunut eteenpäin yhtään, jei!