Meillä oli kymmenen aidan kieputus-harkka, joka sisälsi välistävetoja, takaaleikkauksia ja yhden sylikäännön. Harkka oli haastava, koska aidat olivat yhdessä läjässä ja siis ansaa oli joka puolella.

Kokeilin alussa kahta eri versiota, toisessa ohjauksessa piti vetää itseen päin Elliä ja toisessa työntää poispäin. Oletin että veto olisi ollut enemmän meidän juttu, mutta kokeiltuani molemmat, työntö-vaihtoehto oli yllättäen kuitenkin sujuvampi. Mielenkiintoista.

Välistävedot onnistui, kun vaan muistin hakea Ellin kunnolla mukaan. Entä sylikääntö sitten ;) ... Heti tiukan välistävedon jälkeen oli sylikäännön paikka, onneksi niin, koska silloin Elli oli jo valmiiksi kuulolla. Sitten ohjasin kädellä Ellin kiepsahtamaan mun edessä ja annoin hyppykäskyn. Elli pysähtyi mun eteen silmät suurina ja leuka loksahti auki, että whaaat? Ei sitä ilmettä voinut kuin nauraa =) . Pysähdystä kesti vain hetken ja Ellillä raksutti kokoajan, että mitähän mahdan haluta. Eltsu päätti sitten kokeilla mennä ohjauksen mukaan, kokoajan kysyvä ilme naamalla, että: "Ootko varma? Ihan varma?" Hassu koira ;) . Toistettiin tätä muutama kerta, ja joka kerta toistui myös Ellin ilmeet =) ...

Lopuksi otin kontakteja ja keppejä yksittäin. Puomin ylösmenon kanssa on vielä töitä, mutta Elli tuli nyt hyvin käteen, josta sai palkan ja luvan jatkaa. Kepeillä saa olla tarkkana, että vie Ellin suoremmalle linjalle. Harkkaohjelmaan voisi siis lisätä keppikulmat.