Awa harkkasi ensin viestiä. Viime kerrasta viisastuneina Missulla oli nyt taskut täynnä kissanruokapurkkeja =) ja mulla vähän tylsempiä herkkuja. Eka väli tehtiin niin, että Awa näki selvästi Missun, sitten siitä siirryin kauemmas ja viimeiset välit oli jo niin, ettei Awa nähnyt suoraan toista päätä. Mun päästä lähtiessä Awa oli vähän epävarma, mutta kokoajan parani lähdöt. Eli nyt saatiin ekan kerran Awalle kaikki 5 siirtymää oikein, eikä yhtään ylimääräisiä välejä ;) . Jee!

Sitten esineruutuun. Ruutu oli n. 50x15m. Pohdiskeltiin Annen ja Missun kanssa Fiukun tilannetta ja miten kannattaisi jatkaa. Päätettiin kokeilla virittämistä ja liivien käyttämistä, jotta Fiukulla olisi jo mennessä ruutuun ajatus, että mitä ollaan tekemässä. Lisäksi otetaan vieraat esineet listalle, kun nyt ollaan harkattu leluilla tai omilla esineillä.

Molempien hurttimusten harkka meni oikeastaan identtisesti. Jäivät pyörimään ja palasivat, mutta eivät menneet takarajalle, missä esine oli. Helpotettiin harkkaa ja lopulta saatiin molemmat hakemaan esine muutaman kerran onnistuneesti. Awan pyörimiset johtui tietämättömyydestä, sehän ei ole montaa kertaa ruutua harkannut, niin ei oikein tajunnut että mitä sen olisi pitänyt tehdä. Fiukulla taas oli tämä nykyinen ongelma, kun on hukannut punaisen lankansa tyystin ja menee sitten lukkoon kun ei ymmärrä.