No niin, nyt alkaa taas asiat olemaan sillä mallilla, että pääsee juoksemaan Awan kanssa. Tahti on ollut nyt noin kerta/vko, tarkoitus olisi juosta useammin, vaikka 3xvkokin olisi ihan hyvä. Matkaakin voisi lisätä.

Tämän lenkin sydämentykytyksiä aiheuttaneen hetken aiheutti pikkukoira, nainen ja fleksi. Nainen yritti kelata koiraa lähelleen, kun näki, että me lähestyttiin, mutta en sitten tiedä miksi ei onnistunut. No, me kuitenkin jatkettiin samalla temmolla. Kohdalla Awa teki pienen koukkauksen koiraa kohti, mutta sain Awan korjaamaan liikkeensä. Juuri kun olin käskenyt "vedä", jolloin Awa lisää vielä vähän vauhtia, pikkukoira ampaisi Awan perään. Eli siis mun ja Awan väliin. Oli kyllä todella pienestä kiinni, etten juossut suoraan koiran päälle. Siinä vaiheessa nainenkin havahtui ja sai koiraa hilattua sen verran tulilinjalta, että me päästiin ohi. No, ei voi muuta sanoa, kuin että onneksi ei sattunut mitään. Huh...

Fiukkis teki 3xtunnarin. 4 hämyä ja oma oli pitkän nurtsin seassa, aika liki toisiaan. Ekalla kerralla oma oli hämyjen edessä ja se nousikin hyvin. Tokalla kerralla oma oli vasemmassa reunassa, jolloin nousi ensin väärä, mutta samantien kun nosti väärää haistoi oman ja vaihtoi. Kolmannella kerralla oli oma etuoikealla ja se nousi hyvin.

Tää on ihan toimivan oloista, kun Fiu ei näe kapuloita. Silloin etenee hyvin nenällä. Viimeksi kokeilin tunnaria hiekalla, oman & yhden hämyn kanssa, ja Fiukkis palasi samantien näöllä etenemiseen, eli siis toi sen minkä näki ensin. Eli jatkan nurtsilla harkkaamista ja teen "pistokokeita" hiekalla aina silloin tällöin.