Ollaan oltu Fiukun kanssa terveydellisistä syistä viikko tekemäti mitään (aaaarrgh!). No, ei syitä ilman seurauksia ja Fiukun kanssa pohdiskeltuamme asiaa, päädyttiin harkka-ohjelman keventämiseen, eli Fiun agin harkkaamiseen tulee muutoksia.

Mutta jos jotain huonoa, niin hyvääkin, Fiukun ihka ensimmäinen lähes-tunnari onnistui!! Jii-haa!! Otettiin aluksi oman kapulan hakua pitkästä ruohikosta paikkaa vaihdellen, hämyjä ei siis ollut ollenkaan. Fiuku meni nenällä joka kerta hyvin, ei rynnimistä. Sitten vaihdettiin taas paikkaa ja nyt oli 4 hämyä pienessä ryhmässä ja oma vajaan metrin päässä, kaikki edelleen ruohon seassa. Fiukkis lähti nenällä, mutta meni ensin rykelmän luo. Haisteli ja oli ottamassa suuhun väärän, mä olin siinä vähän ohjailemassa ja lopulta oma löytyi.

Otin kosketuksen saaneen väärän kapulan pois ja vein oman uudestaan, hieman heiluin väärien kapuloiden luona, ettei Fiu lähde suoraan omalle, kun näki mihin vein sen. Lähetin ja päätin pysyä taustalla, vaikka mikä tulisi (iik..) . Fiukkis suuntasi taas rykelmälle, haisteli niitä läpi ja mä purin hammasta, etten sanoisi tai tekisi mitään. Fiukulla oli ilme, että "hmmmm...", ei kelpuuttanut vääriä, jipii!!! Fiu etsi omaa, sai pian hajun ja oma löytyi nopeasti - TA-DAA, ihka eka tunnari oli tehty!!