Ensin kokeilin vekkaamalla ja takaaohjaamalla, no se jotenkin lipsui kuitenkin perinteiseen edellä juoksemiseen ja vetämiseen - ei toimi. Olin siis lähdöstä katsottuna nroiden 2-4 vasemmalla puolella ohjaamassa.

Sitten palattiin alkuperäiseen suunnitelmaan, eli vekkiä heti ykkösen jälkeen ja ohjaus takaa kolmoselle, sylkkärillä nelkulle ja siitä sitten samaa matkaa 5 ja 6, vastaisella veto seiskalle ja putkeen. No joo, parempi kuin edellinen, mutta ei kyllä ihan nappisuoritus.

Vielä kolmas vaihtis - olisinkin aitojen nro 2-4 oikealla puolella. Eli edellä kokoajan  ja työnnöt aitojen taakse. Nelkulla vaihto aitojen vasemmalle puolelle ja loppu samoin kuin edellisessä. - Toimi!!  !! Käsittämätöntä, mutta totta, tää oli selkeästi Awan mielestä kaikkein paras!

Testattiin vielä nelkulta, että jos jäisinkin aitojen oikealle puolelle ja lähettäisin ulkoreunasta Awan kutoselle. Ääh.. Tökki. Oli siis ihan ok, mutta kyllä vaihtis nro 3 oli selkeästi toimivampi.

Sitten toinen ongelmakohta oli putkelta kepeille. Mun ajatus oli, että otan Awan mukaan suurin piirtein siivekkeen kohdalta ja omalla liikkeellä vien sitä kepeille. Hah. Awa oli toista mieltä - meinasi, että multa oli ihan varmasti vain unohtunut näyttää kutos-aita ja hyppäsi sen matkalla haltuun... Aika vikkeliä nämä sen haltuuntulot ...........

Mutta siis mun liike ei saanut haluttua reaktiota aikaiseksi, se vain avasi Awalle mahdollisuuden valkata itse. On se outo otus . Ei siinä sitten mitään  - Awa siis piti hakea tassusta pitäen putkelta ja lähettää kepeille. Tadaa - oikein mentiin .