Fiukun kanssa kokeiltiin lähinnä kuullun ymmärtämistä ;) . Tai no, siis näön ymmärrystä -> en juurikaan käytä suullisia käskyjä Fiukun kanssa, koska Fiukun tuottama mekkala on sitä luokkaa, ettei se kuulisi mitään kuitenkaan.

Oli neljän aidan iso neliö, rimat 35-55cm, osa vinossa. Tehtiin takaa kiertämistä ja välistävetoja. Takaakierrot meni hyvin. Välistä vedoissa kokeilin kahta eri ohjaustapaa: taka- ja etuperin. Takaperin, eli peruuttamalla ohjattu meni hyvin, etuperin taas Fiuku ei tullut ihan kaikkiin vetoihin mukaan.

Keppejä tehtiin vielä muutama kerta molemmilta puolilta 90 asteen kulmasta. Hyvin muisti ei-avokulman -- onko se sitten umpikulma, ehe ehe ;) ... Sillä puolellahan meillä on ollut ongelmia aiemmin, koska Fiuku ei ole oikein (muka) taipunut ekaan väliin. Nyt onnistui molemmat puolet hyvin.

Awan kanssa harkattiin sylkkäreitä, takareita, keppejä ja kontakteja. Sylkkärit onnistui yllättävän kivuttomasti =) . Takareissa mulla on asenneongelma, en siis osaa antaa kääntymis-käskyä ajoissa ja sitten Awa ajautuu vähän liian pitkälle aidan toiselle puolelle. Asenneongelma juontaa juurensa Fiukusta, sen kanssa kun ei saa käskyttää kesken hypyn tai rima tipahtaa. No, nyt keskityin käskyttämiseen ajoissa ja homma alkoi luonnistumaan.

Kepeillä kokeilin vedättämistä - ei häirinnyt Awaa. Ensi kerralla pitää kokeilla sivuttaista etäisyyttä ja jättäytymistä. Kontakteja otettiin ihan normi-kaavan mukaan, eli autoin kädellä ja pysähdyin itsekin, sekä vähän vedätystä, eli testasin miten Awa malttaa jäädä kontaktille jos itse liikun. Vaikeaa oli, pienen käsiavun kanssa jäi kuitenkin.

Awalla oli vaihteeksi pallo lelupalkkana ja toimi tosi hyvin, melkeinpä paremmin kuin nartsa. Pallossa on vain se vika, ettei me leikitä sillä yhdessä, mutta Awalle taas vierivän lelun perään juokseminen on palkitsevampaa kuin lentävän ja paikalleen jäävän.