Käytiin Awan kanssa tokoilemassa kylällä. Kymmenen maissa ei ollut vielä kovin suurta meininkiä ympärillä, mutta sitten taas ne yksittäiset häiriötekijät onkin meille se suurempi ongelma, kuin iso massa.

Seuraaminen oli hyvää ja tiivistä, ihan vähän häiriö vei voiton välillä, mutta kokonaisuus oli hyvä. Käännökset vasemmalle ja oikealle alkaa sujua. Täyskäännöksessä on vielä vähän hommia, pikkasen leviää pakka siinä, ja varsinkin, jos pitää pysähtyä käännöksen jälkeen, niin asento ei ole kovin hyvä. Eli käännös-harkkaa lisää.

Sivulletulo on jo aika hyvällä mallilla. Seuraamisesta seisominen on hyvä ja varma. Seuraamisesta maahanmenoa epäröi vähän, käsky voisi olla napakampi. Paikkamakuu tehtiin kaksi kertaa. Olin n. 10m päässä. Ekalla kerralla n. minuutin ja toisella kaksi minuuttia. Molemmilla kerroilla oli pientä levottomuutta ensimmäisen 30 sekunnin aikana, mutta sitten Awa rauhoittui selvästi.

Luoksetulossa jääminen oli hieman vaiheessa. Ennakoi ekan yrityksen ja vein takaisin istumaan. Otin pelkkiä jättöjä eri pituisilla matkoilla ja kävin palkkaamassa. Rauhoittuminen paikalleen oli aikamoisen työn takana, mutta alkoihan Awa ymmärtämään, että mitä haluan. Kerran otin pidemmältä matkalta (n. 10m) luoksetulon, joka onnistui ihan hyvin, perusasento jäi vähän kauas. Sitten vielä muutama ihan metrin välillä ja käsiavulla, että perusasento tuli tehtyä oikein.

Nyt Awa tuntuu tokon suhteen aika hyvältä. Malttaa tehdä ja keskittyy hyvin. Ja keskittyminen pysyi tosi hyvin, vaikka pitkästä aikaa tehtiin aika paljon kerralla.