Kirjaimellisesti siis niin ;) , Awa oli aivan tohkana ja yritti radalla tehdä kaikkea kerralla...

Ratana oli Tuija Kokkosen 2lk:n rata, eli siis hieman haasteellinen Awalle, mutta kaikenkaikkiaan ihan ok. Itseasiassa en kauheasti muista ekasta yritelmästä mitään, koska Awa oli niin vauhdikas ja vauhti kohdistui vähän väärään asiaan. Jouduin käyttämään ääntä aika paljon, siis mm. käskemään radalle takaisin ja kommentoimaan huonoja kontakteja yms kurinpalautusta. No, sehän ei tässä vaiheessa ole ollenkaan hyvä juttu ja toisekseen, jos meillä on mielenkiinnon-kohdentamis-ongelmia, niin ei ne tolla tavalla mitenkään ainakaan korjaannu. Lopetin siis puolessa välissä rataa ja totesin, että mennään jäähylle (lähinnä siis kartturi ;) ). Ärsyynnyin itselleni etten heti lopettanut, kun näin ettei siitä tullut mitään. Nyt jäi vähän fiilis, ettei vaan menty takapakkia meidän motivaation ja vauhdin haussa...

Hetken päästä kokeiltiin uudestaan ja nyt homma näytti jo agille. Awa suoritti puomin alastulokontaktia lukuunottamatta hienon radan -- paitsi että vauhti oli hukassa. Rata oli kyllä aika kiemurainen, että sitä vauhtia ei hirveästi saanut mistään kerättyä.

No summamsummarum, oli syy mikä hyvänsä vähän vähäisempään vauhtiin, niin tiedänpä seuraavalla kerralla lopettaa heti, jos meno näyttää mahdottomalta. Seuraavaksi palataan taas helpon ja hauskan harkan pariin =) .