Käytiin Awan kanssa vähän muistuttelemassa mieliin mikä on ylösmenokontakti ja haettiin myös hyvää fiilistä ja vauhdikasta menoa.

Rata ei ollut kummoinen, kasin mallinen, jossa oli kaikki kontaktiesteet, kepit, okseri, putki, rengas ja aita. Yksittäisinä kaikki esteet sujui hyvin ja kontaktien suoritustapa oli muistissa .

Sitten harkattiin kepeillemenoja niin, että A oli vieressä tyrkyllä. Tultiin renkaan & aidan kautta, sitten edessä oli A ja kepit vierekkäin. Renkaan ja aidan välissä tehdyn vekin kanssa Awa haki kepit joka kerta oikein, eikä vilkaissutkaan A:lle, wuhuu!!

Muuten sitten aina, jos Awa vähänkään hämääntyi siitä mitä siltä pyysin, pyöräytti neitokainen silmiä kerran ja sitten lähti viipottamaan A:lle, eikä tietenkään tietoakaan ylösmenokontaktin osumisesta... Ihme sijaistoiminto...

No siitä sitten keksin harkata lähettämistä A:lle. Olen aiemminkin sitä kyllä harkannut, mutta olen ottanut Awan kiinni ylösmenokontaktilla ja ollaan menty loppu A samaa matkaa. Nyt yritin saada pelkällä käskyllä Awan myös kiipeämään A:n. Miss Pöllämystynyt oli aivan pihalla koko jutusta ja seistä tapitti vain etujalat kontaktilla uskaltamatta liikahtaa suuntaan tai toiseen ... Pienen avun kanssa uskalsi sitten kokeilla, että josko mahdollisesti sattuisin tarkoittamaan käskyllä "kiipee" kiipeämistä ... Ja oikeinhan se meni .

Lauantaina olisi sitten kaksi agikisaa, saas nährä kuin käy .