Agista ei siis ole kauheasti kommentoitavaa, koska Awa oli aika vaisu. Loppusuora oli ainoa, joka sai vähän innostusta osakseen - niin ja A ;) . Awa teki kyllä ihan siistiä jälkeä koko radan ja kontaktien kaikki pinnat onnistui, mutta oli vähän väsähtänyt.

Elikkäs, yksi + yksi, oli varmaan vähän liian tehokas lämmittely. Awa-pieni kun ei ole vielä ymmärtänyt, miten voimia säästellään, vaan tekee kaiken aina täysillä. Niin nytkin, eli pääsi piiitkäästä aikaa juoksemaan koirakamujen, Justun, Kiran ja Piippa-Pipanan kanssa, ja innostui siitä sitten niin, että energy ei riittänyt enää radalle. Siis luultavasti tässä kävi näin. Pitää kokeilla huomenna ottaa ennen harkkaa vähän iisimmin ja katsoa, onko eroa.

No, Awa on muutenkin, ainakin vielä, enempi pikajuoksija-tyyppinen, kuin maratoonari, mutta kaippa tuota turnaus-kestävyyttä iän mukana tulee lisää. Niin ja ruoka on toinen. Just tällä viikolla sain Fiukkulaisen kiinni siitä, että syöksyy Awan kupille heti kun on omansa syönyt, ihme ettei Pikku Pupu liho yhtään, vaikka on vähän kuurinpoikasella ollutkin. Nyt ovat sitten tiukan valvovan silmän alla syöneet alusta loppuun, eli katsotaan, muuttuuko mikään ja jos niin miten.