Fiukun kanssa on pieni testi menossa agin suhteen. Eli harkkaan vain vähän kerrallaan. Tää nyt perustuu ihan mutuun. Syitä on mm. Fiukun kanssa radan jauhaminen kerta toisensa jälkeen ei vain oikein vie mihinkään, koska Fiukkis alkaa ennakoimaan menemisiään, eikä enää irtoa mihinkään, mikä sitten taas luo mulle illuusion, että se kulkee kintussa kiinni. Sitten mennään kisoihin ja käykin ihan päin vastoin, eli Fiuku ei tule mua viittä metriä lähemmäs -> ohjaa siinä nyt sitten extempore. Toinen on loukkaantumisriskin pieneneminen, jos Fiukkis ei kerkeä kuumenemaan ihan huippuunsa. Kontaktit olen jättänyt myös turvallisuussyistä vähemmälle viimeisillä halliharkoilla.

Elikkä siis Fiukkis teki noin 12:n esteen radan kahteen kertaan. Kepit oli päivän sana. Kaikenkaikkiaan kepit menee hyvin, jonkun verran haki keppien vasemmalta puolelta tullessa tokaan väliin, kun ei muka taitu ekaan väliin. Eka rima tippuu edelleen erittäin helposti, jos vain liikun millinkään Fiukun suorittaessa sitä. Kaiken kaikkiaan olen ihan tyytyväinen rataan, vaikka muutama kaarros olisi saanutkin jäädä vähän pienemmäksi.

Awa teki myös samalla metodilla, eli saman pituisen radan kaksi kertaa. Awalla haetaan siis edelleen motivaatiota ja tarkoitus on lopettaa joka kerta niin, ettei Awa halua lähteä radalta. Keppien suoritustapaa täytyy vähän pohtia. Awa menee kepit varmasti, mutta hitaahkosti ilman apua, kunnolla vedättäessä korjaantuu asento ja vauhtikin kasvaa vähän. Kädellä auttaessa vauhti tuplaantuu ja asento korjaantuu matalammaksi.

Kokeilin vähän aikaa sitten kädellä auttaa lähes joka kerta ja aika pian Awa meinasi, että olen tiellä. Että kyllä hän jo osaa =) . Eli sitten jätin käden pois ja aloin harkkaamaan vedättämistä. Awa on ymmärtänyt kyllä keppien suoritustavan hyvin, eli se tekee ne alusta loppuun, ohittaa tai tulee kesken pois siis ihan aniharvoin. Mutta ihan pikkasen rennommat ne voisi olla. Tää nyt voi tietysti olla niitä asioita, mitkä korjaantuu ajallaan. Pitää seurailla tilannetta.

A:ta otettiin lopuksi kymmenisen toistoa. Muutamana kertana en hidastanut narulla ja Awa otti kontaktin samalla tavalla kuin narulla hidastaessa, jipii!! Eli näyttäisi siltä, että Awa alkaa hiffaamaan mistä on kysymys. Tätä siis vain edelleen lisää.