Tänään käytiin tekemässä hauskaa ja helppoa Awan kanssa. Oli iso ympyrä -> 7 aitaa ja putki. Rimat oli 55-65 ja aitojen välit vaihteli 5-7m. Putki oli aluksi helposti ympyrän mukaisessa muodossa ja loppua kohti toista päätä siirrettiin kuolleeseen kulmaan. Awa innostui ympyrästä tosi paljon, päästi jo vauhti-haukkuakin, kun olisi halunnut mennä kovempaa, mutta kun ei päässyt Nauru .

Tauon jälkeen tehtiin samaa ympyrää, mutta käännyttiin satunnaisessa kohdassa takaisinpäin ja jatkettiin ympyrää toiseen suuntaan. Awa reagoi haltuunottoon ennen käännöstä hyvin, mutta kääntymisen jälkeen mutka levähti. Hetken asiaa pohdittuamme päädyttiin kokeilemaan aikaisempaa haltuunottoa ja pitäisi ehkä odottaa Awaa vähän, että pääsee matkaan mukaan. Käytännössä homma meni sitten niin, että haltuunotto oli suunnitellusti aikaisemmin, mutta sitten hain Awan lähempää siivekettä mukaan. Toimi, mutta pitääpi vielä harkata, että saataisiin mutka pysymään tiiviinä, vaikka olisin kauempana.

Kepeillä kokeiltiin kiertokulmaa appari-Niinan kanssa. Eli mä lähettelin puolesta välistä keppejä Awaa Niinan luo, joka oli ohjaamassa alkupäässä Awaa oikeaan paikkaan. Alkuun oli vähän ymmärrys-ongelmia, kun Awa meinasi, että jee, tää oli sitä viestiä - hän vain juoksee meidän väliä ja saa hurjasti namia siitä Kieli ulkona ... Kun jätettiin Niinan päästä nami satunnaiseksi, alkoi kepitkin kiinnostamaan ja saatiin onnistuneita kepeillemenoja Hymy . 

Lopuksi puomia ja A:ta. Taas Niina apuna, varalla ohjaamassa Awaa, jos meinasi rynniä kontaktin yli. Ei kyllä ollut edes yritystä, pysähtyi molemmilla esteillä hyvin kontaktille joka kerta mun sijoittumisesta riippumatta. Kerran yritin lähettää Awaa A:lle, niin ei sitten millään! Ihme että sinne voi sitten kuitenkin rynniä kun itsestä siltä tuntuu ilman muakin, mutta kun oikein luvan ja kannustuksen saa, niin ei Silmänisku ...