Käytiin Fiukun kanssa testaamassa Hyvinkään koiraurheilukeskuksen alusta, tulevia kisoja silmälläpitäen. Fiuku ei ollut alustasta moksiskaan.

Harkka-teemana oli lähinnä tuntuman ottaminen pohjaan ja esteisiin. Rimat oli 65cm ja se aiheutti jonkun verran päänvaivaa, mutta alkoihan Fiuku lopulta venymään niistä ihan hyvin yli.

Kepeillä harkattiin kaukaa lähettämistä kiertokulmaan. Fiuku ei meinannut millään malttaa keskittyä, ryykäsi vain luvan saatuaan aina ihan minne sattuu. Missu tuli apuohjaajaksi alkupäähän, mutta silti oli toosi vaikeaa. Muutama onnistunutkin kuitenkin saatiin Cool.

Lähtötilannettakin pohdittiin taas, että mikä tapa nyt olisi paras. Kokeilin taas istumasta lähtöä, mutta rima lensi taas totutusti.. Eli seisomaan jättäminen on nyt sitten tällä erää toimivampaa. Kun vain keksin miten en sotke tokoa... No Missun kanssa asiaa pohdittiin ja nyt yritetään sellaista, että silittelen Fiukua kyljistä ja ns asettelen seisomaan, rauhoitan tilanteen ja käsky "odota". Tätä tehtiin useampi kerta ja palkka kun pysyi. Näytti ja tuntui ihan toimivalta... Harkataan lisää.