Lääkärin määräyksestä Fiu on lepäillyt viime aikoina paljon. Perjantaina Fiu oli sitten pienessä polvikierukka-operaatiossa. Leikkaus meni hyvin.

Viikonloppu on mennyt polvisiteen kanssa taistellessa *repii tukkaa*. Tilanne tällä hetkellä polvisiteelle 8-2, mutta ähäkutti, nyt ei enään tarvitakaan sitä - HÄ! No, ei nuolaista ennen kuin tipahtaa -> päästiin siteestä, mutta tilalle tuli pönttö, tai tötterö, tai potta, miksi kukin sitä haluaa sanoa. Kumma miten aiemmin ihan sopivan kokoinen asunto tälle laumalle alkoi muuttua suhteellisen ahtaaksi, kun yhdellä on pönttö päässä. 80-senttisistä oviaukoistakaan kun ei pieni aussie enää muka mahdu. Awa pakkasi siis kapsäkkinsä ja lähti mummulaan evakkoon, Onsku on ollut kaukaa viisas ja on siellä oleillutkin jo jonkun aikaa. Että kovin hiljaista siis on...

Fiukun tikit poistetaan kahden viikon päästä ja samalla on kontrolli, siihen saakka pitäisi kärvistellä näillä eväin. Pönttö nyt ehkä saadaan vaihdettua housuihin, mutta siitä en lupaa todistuaineistoa, Fiukkis mulkaisi heti siihen malliin ;) .