Tänään oli Fiukun agiharkat. Jari olikin keksinyt sellaisen jäynän, että 27-esteisen radan sai yrittää kukin vuorollaan kaksi kertaa, mutta hyllyttäessä lensi pihalle. Kolmannella kerralla sitten katsottaisiin tarkemmin suoritustapoja. Rata oli aikamoinen pyöritys, mutta suoritettavissa. 

Fiuku meni ekan kerran ihan hyvin, aika oli jotain 55-56 sekuntia, yksi (vai kaksi ?) rima tippui ja yksi kielto. Kielto oli ihan oma moka, tuli ihan loppuvaiheessa, kun olin joutunut lennosta vaihtamaan ohjaussuunnitelmaa, enkä kerennyt sinne minne piti.

Toinen kerta meni ohjauslinjojen osalta paremmin, mutta nyt en muistanut ohjata tasaisesti eli rimoja tippui useita ja taas yksi kielto. Aika oli vähän yli 53 sekuntia. Pohdin ohjausta vuoroa odotellessa ja päädyin kokeilemaan kolmen kohdan ohjaamista eri tavalla: heti kolmannelle aidalle pieni vekki, että Fiukulla olisi suunta seuraavalle aidalle oikein, yksi valssi sylikäännökseksi ja puomin jälkeiselle hypylle työntö ei veto. Kaksi kolmesta muutoksesta olikin onnistuneita, mutta kolmas ei oikein toiminut - puomin jälkeinen työntö oli aikamoista arpomista.

Kolmas kerta toden sanoo =) . Päädyttiin kokeilemaan vielä yhden valssin vaihtamista takaaleikkaukseen ja palata ihan ensimmäisen radan puomi-aita-versioon, eli veto aidalle ja takaaleikkaus. No niin, johan alkoi rimat pysymään ylhäällä ja muutenkin rata eteni jouhevasti.