Ensin ruutua. Jatketaan lelu-ruudussa-metodia. Tuntuu toimivan, ainakin siinä mielessä että juoksee hyvin suoraan ruutuun. Mutta mä en ole ihan varma tajuaako se (koskaan), että mitä mä tällä haen...

Sitten saatiinkin seuraksi samalle nurtsille paikallinen sauvakävelyporukka pelaamaan jalkapalloa. Ihan kiva Silmänisku... No Fiukkis ei ollut moksiskaan, edes silloin kun pallo viuhui suht lähellä, joten jatkettiin.

Sitten kaukot. Matkaa oli ehkä 15 metriä ja purkit Fiukun edessä, ettei etenisi. Ekat kolme vaihtoa menee hyvin, mutta toisella kertaa kun nousee seisomaan, niin yrittää vähän edetä. Eikä paikka nyt muutenkaan pysy ihan prikulleen samassa kohtaa. Mutta itse liikkeet on hyvät ja ripeät, eikä ole enää niin hötkyilyä ajallisesti.

Seuraamisesta istumista. Nyt Fiukkis jo muisti mistä on kyse, ja kaikki istumiset onnistui ilman suurempia apuja multa Nauru. Plus että seuraaminen oli parempaa kuin viimeksi.

Ja se tunnari... No oltiin nurtsilla, joten sain "piilotettua" oman, enkä laittanut muita, oman kapulan edessä oli nami. Fiu ei tajunnut heti mistä on kyse, mutta aikansa pyörittyä toi hieman hämillään kapulan Silmänisku. Uudestaan sama - oli parempi. Sitten laitoin pari hämykapulaa oman taakse kauemmas ja sen oman eteen nami. Namin kanssa puuhasteli aika kauan ja kun nosti päänsä näki oman - nosti - näki toisen väärän - käveli sen luo, pudotti oman ja nosti väärän... Jeejee...  Tehtiin homma uudestaan ja tällä kertaa tuli oma, kun kehuin ekasta nostamisesta. Yritän vain varoa antamasta itse merkkiä, etttei Fiukkis ala odottaa  multa tukea, mikä on oikea.. Mutta kai se on tässä vaiheessa pakko, kun ei se muuten tajua tuoda sitä kapulaa...  Pitää kokeilla ensi kerralla jos olisi kiinni, niin ettei edes yltää väärille.

Lopuksi liikkeestä seisomisia ja maahanmenoja. Molemmat on ihan hyvällä mallilla.

Kokonaisuutena Fiukun ilme tokoa tehdessä on hieman muuttunut - parempaan. Ihan kuin lataisi tähän nyt enemmän kuin ennen. Mikä on tietty kiva Nauru.