Rataprofiili kapsahti kyllä nyt omaan nilkkaan, kun koutsi-Satu oli kelpuuttanut sellaisenaan Minnan ja mun kyhäämän ehdotelman... Miten sitä ei ikinä muista, että tällainen flaksi voi käydä, kun harkkaa oman koiran kanssa samana päivänä kun koutsaa itse ;) . Noo, ei se rata nyt niiin paha ollut *viheltää* ;) .

2116763.jpg

Suunnitelma: Vekki vasemmalle ykkösen ja kakkosen väliin, ohjaus vastaisella kakkoselle ja kolmoselle. Valssi nelosen takana ottaen Awa vastaan. Keinun jälkeen valssi ja heitto putkeen. Vastaisella ohjaus seiskan taakse ja samalla valssi. Pysäytys kontaktille. Ysin ja kymppi niin, että este nro 2 jää Awan ja mun väliin. Pieni veto vastaisella kympin jälkeen ja lähetys kepeille. Vastaisella nron 12 pyöritys, koiranpuoleisella 13. Vienti putkeen niin lähelle kuin pääsee. Kiepautus A:lle ja pysähdys kontaktille. 16 ja 17 normisti. Puomin jälkeen valssi ja ohjaus nron 18 taakse, veto vastaisella ja lähetys renkaalle.

Toteutus: Ysille saakka meni suunnitellusti. Sitten haahuiltiin, kun Awa ei meinannut pysyä kakkosaidan takana ysin ja kympin välistä kuljetusta. Tehtiin uusiksi ja kolmannella toistolla saatin homma onnistumaan. 11-13 meni hyvin, mutta sitten kosahdettiin putkeen menossa - yllättäen ;) , olihan niiin ihqu A siinä ihan hollilla! Vaikka vein Awan ihan putkelle asti, niin se silti viime tipassa yritti kiivetä vielä A:lle. Toistettiin monta, monta kertaa, lopulta saatiin onnistunut suoritus - paras tyyli oli, kun jatkoin omaa liikettä vielä sen verran mitä mahduin A:n ja putken väliin, eli jalkaterän verran ;) , mutta se riitti. Lopussa ei ollut ongelmia.

Tänäänkin Awan vire oli mahtava. Maanantaihin verrattuna Awa oli huomattavasti paremmin ohjattavissa - haltuunotoissakaan ei mennyt herne nenään, jei! Meille ehdottomasti sopii tää alasmenokontaktien läpijuoksu. Ehkä me sitten vain otetaan se riski, että Awa ei satavarmasti niihin sitten aina osu.

Kepit Awa haki hienosti molemmilla kerroilla ja ylösmenokontakteille pysähtyi hyvin - jopa jälkimmäiseen puomin ylösmenoon, jonka jouduin lähettämään kauempaa ja vauhtiakin oli ihan kiitettävästi.

Fiukun kanssa käytiin taas sauvakävely-retkellä beibi-puomille. Nyt oli selkeä edistysaskel aiempiin - Fiuku kiipesi itse aidalle joka kerta ja ravasi aitaa päästä päähän! Ehkä huomenna uskalletaan siis ottaa puomi radan osana, jos se siihen sisältyy =) .

Onskun on sairastellut jo jonkun aikaa, diagnoosi on ollut suolistotulehdus. Lääkkeet ja nesteytys on purreet, mutta aina jonkun ajan kuluttua oireet on palanneet. Nyt alkuviikosta Onskun olo meni huomattavasti huonommaksi ja nyt diagnoosiepäilynä on ollut ärhäkästä suolistotulehduksesta kasvaimeen, vähän siis sitä sun tätä. Onsku-parka onkin kaksi päivää toimittanut neulatyynyn virkaa, kun on lykätty taas lääkkeitä, nesteitä ja otettu näytteitä. Tähän astisissa tuloksissa ei ole ollut mitään äärettömän hälyttävää, mutta jatketaan odottelua, että saadaan loputkin tulokset. Tällä hetkellä Onskun olo on kuitenkin suhteellisen vakaa, toivotaan että suunta pysyy :) .