Käytiin vähän pitämässä taas hauskaa Awan kanssa. Ratakin oli suunniteltu sen mukaan, eli ympyrä:

2122624.jpg

Ensin tehtiin ihan kolmen aidan kautta putkeen menoja ja hurrrja leluriehunta-palkka putken jälkeen. Tehtiin jokunen toisto ja kerta kerran jälkeen Awa syöksyi kauempaa putkeen, jei! Awa innostui tästä harkasta aivan mielettömästi ja oli pitkään silmät innosta ihan soikeina 8) . Bonuksena oli, että vaikka A oli aika sopivasti tyrkyllä aita-suoralla, niin Awa ei kertaakaan mennyt sinne!

Seuraava pätkä oli putki-aita-kepit. Taas suurin "ongelma" oli, ettei Awa lähtisi aidan jälkeen puomille, vaan kepeille - taas Pupunen yllätti, eikä edes vilkaissut puomille päin. Sitten suoraan putkesta keinulle. Ekalla keinulla Awa pompsahti kesken pois, mutta sitten kokosi itsensä hyvin ja saatiin pari onnistunutta keinua. Lelupalkka molemmissa.

Kolmas osio sisälsi kontakti-harkan. Nyt Niina oli taas remminpäässä, että sain itseni irti kontaktilta. Hyvin Awa muisti homman ja jäi yhtä kertaa lukuunottamatta ylösmenolle oikein. Sitten jatkettiin remmi-systeemillä alasmenolle. Awa kyllä osui kaikkina kertoina kontaktille, mutta osa oli laukan takia aika siinä ja siinä. Ravatessa osui hyvin. Mutta hyvin kesti vedätyksen, ei lähtenyt loikkaamaan perään.