Ensivilkasulta kuvio näytti aika syheröltä, mutta ei se sitten lopulta ollut ihan niin paha. Teemana oli takaakierrot ja meillä lisäksi takaaohjaukset.

Jätin Awan lähtöön ja ykkösen jälkeen tehtiin pieni vekki vasemmalle, josta suoraan kakkoselle ja putkeen. Otin Awan vastaan nelosen takana ja käänsin sylkkärillä vitoselle. Sitten oli tarkoitus ohjata nelosen takaa putkeen, mutta tämmöinenpä ei käynytkään Awalle tänään Cool. Olin mä missä kohtaa aidan takana tahansa, niin aina Awa The Jäärä hyppäsi nelkun väärinpäin. Sitten oli pakko todeta, ettei tää tosiaan tänään onnaisi ja vaihdoin nelkun toisella puolelle ohjaamaan - nyt onnistui.

Kutos-putken jälkeen valssi ja heitto seiskan taakse. Kasi-putkella takari. Sitten taas olisi esteen takaa ohjaus, eli mä menisin nron 15 vasemmalta puolelta ja Awa oikealta, tarkoitus oli keretä valssaamaan ysille. Mutta ei. Kun ei niin ei. Tänään Awa ei kertakaikkiaan halunnut tehdä yksin töitä, eli nro 15 pompsaistiin "matkalla", tein mitä vain. Piti siis taas tehdä pitkän kaavan mukaan - menin itsekin nron 15 oikealta puolelta ja ohjasin ysille & kympille, jossa yritin takaria. No takari onnistui, mutta en saanut sitten enää painettua Awaa yhdelletoista. Muutettiin siis ysi-kohtaa vielä niin, että vaihtaisin valssilla puolta jo ennen ysiä - lääh ja phuuuh!! Mutta toimi.

Sitten tapeltiin nron 12 kanssa. Awa kääntyi aidan taakse ihan hyvin, mutta tässä vaiheessa oli jo herne jostain syystä niin syvällä aivoissa, ettei enää tullut haltuun sitten millään. Tai tuli, mutta piti jolkotellen käydä matkalla pompsaisemassa esim nro 10 Tukittu.

Tässä kohtaa pidettiin pieni luova tauko... Oukei, ongelma taisi olla se, että oli aika paljon pientä syheröä, mistä Awa ei yhtään innostunut, ja tossa mielentilassa taisin vaatia Awalta sitten liikaa. Pitäisi siis nostattaa vähän motivaatita ja päädyttiin ottamaan namit käännöksiin mukaan. Tehtiin vielä nrot 9-12 nami-käännöksillä ja jo alkoi ilme parantua. Tehtiin vielä loppuun asti ja se olikin kivaa, kun sai vain painattaa täysiä eteenpäin.

Kokeiltiin vielä koko kuvio. Vaikka Awa olikin vähän väsähtänyt, niin syy oli taas mussa, joten uskoin sen jaksavan skarpata uuden kierroksen verran, jos tekisin tällä kertaa itse oikein - eli palkkaisin enemmän. Palkkasin nroilla 5, 9 ja 12. Ysin valssi myöhästyi, mutta ei annettu sen häiritä, muuten homma meni paaljon paremmin, kuin alkuharkka antoi ymmärtää Nauru. Eli kaikenkaikkiaan jäi ihan hyvä fiilis Hymy.