Torstai 6.8. - Elli pääsi Awan tilalta ihan virallisiin harkkoihin, koska oli niin kuuma, että Awa halusi lomailla .

Suurin ongelma oli kutos-aidan ympäristö. Ensin Elli ei meinannut millään taittua aidan taakse ja sitten piti keretä tekemään vekki oikealle ennen seiskaa, mutta en muka mitenkään taipunut...

Lopulta päädyttiin siis viemään Eltsu tassusta pitäen kutosen taakse ja sitten nopea valssi ja tiukka haltuunotto vastaiseen. Muutaman kerran kun jauhettiin, niin homma alkoi sujua.

Keppien jälkeen tuli oma arviontivirhe - muistin että putken suu oli lähempänä kuin mitä oli, ja vienti oli sen mukainen -> liian lyhyt... Toisella kertaa onnistuttiin.

Lauantai 8.8. - Teemana helppoa ja hauskaa

Molemmat irtosi hyvin putkiin ja kepeillemenossa oli pientä hiomista. Awan kanssa otettiin appari käyttöön - Niina meni namin kanssa vastaanottamaan Awaa. Ellin kanssa haettiin vain mun oikeaa sijoittumista.

Kolmosen jälkeen kokeiltiin sekä vekkiä, että haltuunottoa juuri ennen nelosta. Jälkimmäinen toimi molemmilla paremmin. Vasten mua juokseminen saa molemmat hieman epävarmoiksi ja rimat kolisi helposti. Kun käännyin menemään samaan suuntaan kuin hauveli, niin molempien liike oli rennompaa.

Lopuksi Awa harkkasi vielä pitkän suoran jälkeistä A:n ylösmenokontaktin oikea-oppista suoritusta. Eka oli hyvä yritys, mutta koska itse jatkoin liikettä, niin Awakin jatkoi. Toka meni niinkuin piti. Elli harkkasi vielä sylkkäriä - nyt homma oli hallussa ja irtosi hyvin jatkamaan matkaa haltuunoton jälkeen.

Perjantaina Eltsu oli vihdoin oma itsensä, siihen saakka meno oli hieman vieraskoreaa . Ennen seuraavia kisoja olisi kyllä kiva, jos toi vieraskoreus karisisi, siellä kun se tapahtuu sitten viimeistään...