Tänään päästiin kuokkimaan meidän omaan ryhmään ja Minnan koutsaukseen. Rata oli ihan ... *viheltelee*. Mä siis ihan omin pikku kätösin olin mennyt suunnittelemaan sellaisen radan, ettei mitään rajaa. Alku heti aita ja putki. Putki oli tosin puomin alla ja pää oli ihan kiinni puomissa. Huoh. No, kyllähän sen tietää kuinka Awan kanssa tossa käy... Vaikka seisoin puomin edessä, niin Awa punkeaa itseään puomille, eikä oo näkevinäänkään koko putkea Tukittu... Hiottiin siis sitä ja saatiin jokunen onnistunutkin suoritus. Vaikeaa oli..

No sitten myöhästyin seuraavasta kohdasta ja Awa pääsi säntäämään suoraan A:lle, eikä tietenkään pysähtynyt ylösmenokontaktille Tukittu... Jatkettiin matkaa ja pätkä menikin hyvin, mutta sitten kun oli lupa mennä A:lle, niin itse toin Awan tosi kovaa sinne ja tadaa - suoraan kontaktin yli Tukittu.

Oli siis vähän "sellainen" päivä.. Kaikki meni miten meni Tukittu. Tokaan kiekkaan sain onneksi kasattua hommaa sen verran, että saatiin ihan kelvollinen ratapätkä. Ja lopulta jäi ihan hyvä fiilis Hymy...