Käytiin Awan kanssa vähän muistuttelemassa mieliin, että kuinka ne kontaktit pitikään suorittaa. Viime aikoina luvattomia A-esteen suorittamisia on ollut melkein joka harkoissa ja viime kerralla alkoi näyttää siltä, että ylösmenokontaktin asento on painunut täysin unholaan. Lisäksi harkattiin keppikulmia.

Ensin otettiin ihan perusharkkaa molemmilla kontakteilla, eli mentiin yhtäaikaa ylösmenolle, autoin kädellä oikeaan paikkaan ja palkkasin, sitten pois. Sitten testasin kestääkö Awa jos olen hieman edellä. Eli jätin istumaan ja siirryin n. 1m päähän kontaktista eteenpäin, käännyin koiraan päin ja annoin luvan tulla. Awa kyllä pysähtyi, mutta niin että kaikki jalat oli kontaktilla. Eli sama uusiksi niin, että olin vähän lähempänä kontaktia, nyt onnistui.

Sitten keppikulmia lennosta, enimmäkseen otettiin avokulmaa. Autoin aika pitkälle, mutta vähensin kokoajan apua, viimeiseen Awa lähti jo yksin ja haki loistavasti oikean välin =) . Kokeilin myös jättäytymistä kepeillä, mutta tässä vaiheessa appari olisi kuitenkin ihan hyvä - Awa kyllä pujottelee, mutta vauhti hidastui tosi paljon. Lelun jättämistä loppuun mietin, mutta kun kuollut saalis ei kiinnosta Awaa, niin hylkäsin ajatuksen kokeilematta.

Takaisin kontakteille. Lähettelin Awaa ja testasin myös alastuloon jäämistä. Awa tarvitsee asennon ajoitukseen vielä aika isoa apua, mutta kun paikka on selvä, niin jää siihen hyvin ja kestää mun liikkeen.