Fiuku siirtyy vaihe vaiheelta eteenpäin, nyt on siirto beibi-agittajasta teini-agittajaan =) . Eli tänään nousi rimat mataliin mini- ja medi-korkeuksiin, muuten edelleen jatkettiin beibi-linjalla - käytännössä tehtiin siis aitojen ja putkien lisäksi kontakteista vain beibi-A:ta ja muista esteistä mini-pituutta.

Ensin tehtiin lähettämis-harkkaa, eli U:n muodossa oli aita-putki-aita. Olin itse aidan vieressä ja lähetin Fiukua siitä putkeen, ottaen vastaan taas viimeisen aidan takana. Molemmilla puolilla Fiuku vähän kyseli putkeen mennessä, mutta irtosi sitten ihan hyvin. Kokeilin vielä toiselta puolelta lähettää ulkoreunasta, josko se auttaisi irtoamiseen. Annan Fiukulle luvan tulla ja mitä se tekee?! Bongaa putken vieressä olleet kepit ja syöksyy aidalta sinne 8) ... Otettiin uusiksi ja nyt vähän napakammalla haltuunotolla aidan jälkeen ;) .

Vuoroa odotellessa tehtiin beibi-A:ta, Fiuku muistaa hyvin kontaktille pysähtymisen, vaikka käsky onkin hieman eri... Ennen sanoin "ota" alastulossa, mutta Ellin myötä käsky vaihtui, ollen nyt "alas". Sekaannuksien välttämiseksi taitaa Fiukun käsky mennä uusiksi, koska Awallakin on nykyään "ota" ylösmenossa ja "alas" alasmenossa.

Lopuksi tehtiin vielä suora: aita-aita-aita-pituus-putki. Keskimmäinen aita oli vähän linjasta ulkona. Ekaksi menin kolmannen aidan taakse ottamaan vastaan, Fiuku vähän varasti ja oikaisi samantien ykköseltä suoraan kolmoselle. Otettiin uusiksi, nyt jäin vähän lähemmäs ja saatiin onnistunut suora =) .