Vaikein oli alku kutoselle asti. Suunnitelma oli ottaa kakkosen takana vastaan vasemmalla kädellä, Awan tullessa kakkoselle - vaihtaa oikeaan käteen ja kääntyä kohti puomia. Viilettää puomin vasenta puolta ja ottaa alastulosta Awa messiin. Heittää nelkulle ja vitoselle, vetää vastaisella kutoselle.

No ensin meni metsään 2-3-mutka, Awa ei kääntynyt mun mukaan puomille, vaan jatkoi matkaa mun selän taakse - olin varma että nyt menee kepeille, kun tsiigaili niitä siihen malliin, mutta ei, puomillehan Awa viiletti! Siis ihan oikein, mutka vain oli hieman omintakeinen Cool ...

No sitten möhlittiin nelkulle vienti. Awa ei lähtenyt mun käden mukana (tai sitten se käsi taas osoitti ihan minne sattuu...) ja juoksi nelkun ja kolmentoista välistä, kääntyen hyppäämään nroa 13 väärinpäin... Äh! Eikun alusta.

Jatkettiin samalla suunnitelmalla - jälleen meni mutka pitkäksi, vaikka tällä kertaa sainkin Awan sille puolelle mihin halusin. Nelkku sössittiin taas, muistaakseni samalla kaavalla kuin edellinen.

Otettiin taas alusta. Nyt kokeiltiin niin, että menin alun sisäkurvissa - toimi paremmin. Kokeiltiin vielä nelkun ja vitosen ohjaamista niin, että jatkoin samalla puolella ja tein takarin vitoselle. Nelkku oli parempi, mutta Awa kääntyi vitoselle liian tiukkaan ja juoksi vitosen ja kutosen välistä.  

Homma uusiksi nelkulta, vaihdoin kokomatkalle ohjaavaksi kädeksi vasemman, kun aluksi vaihdoin juuri mutkassa kättä. Homma oli parempi, kun vain muistin viedä tarpeeksi pitkälle oikealle.

Putki ja kepit oli ok. 9 ja 10 toimi takareilla ja valssilla Nauru . A:n kontaktit oli niinkuin piti joka kerta. 12-15 oli ok. Sitten hiottiin vähän putkesta putkeen menoa. Awa kun muka ei taipunut tokaan putkeen sitten millään. Yritin siis vääntää Awan putkeen niin, että seisoin suurinpiirtein puolessa välissä tokaa putkea, etten olisi näyttämässä sille putken päässä mihin pitää mennä. Aikamoisilla avuilla saatiin homma toimimaan.

Awa oli mahtava tänään vireensä puolesta, kesti toistoa ja käskytystä loistavasti Nauru , vaikka oli vain namipalkan varassa - tänään ei jostain syystä lelu kelvannut ollenkaan. A:lle Awa varasti vain kerran, eikä silloinkaan tehnyt muuta, kuin täppäsi etutassut kontaktille Nauru ! Ja yritystä varastamisiin oli, mutta ei mennyt, jipiii!! Lisäksi ihqu Justus The Boyfriend oli tyrkyllä radan reunalla - Awa oli kaksi kertaa ohjeen-annon aikana rynnimässä pusuttelemaan Justua, mutta kääntyi käskystä kuitenkin takaisin mun luo! Pieni Pupunen alkaa oppia Pusu .