No niin, tää oli Awan suunnitelmissa vasta paaljoon myöhemmin, mutta monen sattuman summana kävi niin, että Awan jälki-ura alkoikin nyt. Pikkasen on oma pää pyörällä, tuli niin paljon uutta tietoa, että katsotaan mitä tästä saa "paperille" ;) . Kaisalle ja Minnalle kiitokset preppauksesta =) .

Oonahan on jälkeä tehnyt jo kauan, että hajulla olen asiasta, mutta koska ei olla alunalkaenkaan edes harkittu kisoja moisessa, niin ollaan sitten tehty hommaa silleen kun se meille sopii. Awan ja Fiukun harkoissa taas pitää ottaa heti huomioon mahdollinen kisaaminen.

Käytiin siis tallomassa jäljet pellolle Justulle, Nuppuselle ja Awalle. Awan jäljen tein "muurahais-askelilla", ja nami joka askelmalle. Jälki oli n. 15-20m suora ja sen päässä kipossa nameja.

Awa teki jälkensä toisena. Kaisa oli narun päässä, jotta vähän pääsin jyvälle hommaan. Ihan aluksi Awa oli aivan äimänä, että mitä ihmettä täällä tapahtuu ;) , mutta lähti sitten ihan hyvin jäljelle. Muutaman kerran Awa nosti kesken jäljen päätään ja funtsi asiaa ihmeissään, mutta uteliaisuus voitti ja loppupätkä meni hienosti.

Vinkit seuraavaan harkkaan:

- jälki mahdollisesti nurmikolle

- kippoon kansi päälle, ettei saa hajua liian aikaisin

- jälki voi olla tuplasti pidempi

- kepit saunaan kuivumaan ja hajustumaan jonnekin

- keppiharkat erikseen

- unohdinko jotain ;) ?

Illan agit

Kyllä Awaa nyt hemmoteltiin, pääsi vielä agiinkin. Harkattiin keppikulmia, kolme kulmaa molemminpuolin. Kaikkein tiukimmassa kulmassa piti vähän auttaa, muuten meni hyvin, suorastaan yllättävän hyvin =) . Sitten otettiin puomilla & A:lla pelkkää ylösmenokontaktia ja muutaman kerran esteet kokonaan. Lopuksi ihan pieni pätkä rataa.

Kuvat on ottanut Päivi Täppinen, kiitoksia =) !!

1592496.jpg

1592499.jpg