Fiukkis ei siis enää osaa ohittaa nätisti, siis juosten. Ennen tän kesän saikkuahan Fiuku meni jopa paremmin ohi kuin Awa - no, Pupu on kirinyt tässä ja on suorastaan esimerkillinen nykyään, juoksee täysin laput silmillä ohi melkein mistä vain.

Normi kävelylenkit sentään vielä on hanskassa Fiukun kanssa. Mutta Voi Pojat, mikä mekkala ja raivoaminen cani-lenkillä... Nyt on ollut jo muutaman kerran pakko pysähtyä reunaan päästämään ihmisiä ohi, ettei Fiukkis syö niitä. Pysähtely taas ei auta meidän asiaa ollenkaan, koska kerää vain Fiukulle kierroksia lisää. Mutta sitten taas, kun ei viitsisi pelotella kanssakulkijoitakaan niin hirveästi. Eli pitääpi pohtia, josko alkaisi harkkaamaan ohittamista ihan hallituissa oloissa. Jos joku on innokas häiriökoirakoksi, niin sanoo HEP!

Mun tekniikka alkaa olee parempi. Hetken jo harkitsin, että pitää virittää joku kumilanka toisesta kyynärpäästä selän kautta toiseen kyynärpäähän, kun ei meinannut millään mennä asento jakeluun. Mutta kyllä se tästä. Tahti on ollut n. 3xvko, juoksukaveri vaihtelee sen mukaan, miten on hauvoilla muita hommia.